Welkom bij Grabblr!

Je kent het wel. Je komt aan op een vrijgezellenfeest en iedereen draaft met hetzelfde mottige cadeau aan: een goedkope opblaaspop. “Hadden we maar een manier om te zien wie wat heeft gekocht” denk je, terwijl je vijf mensen passeert die identiek hetzelfde pakje vasthouden. Of nog beter. Wist je maar wat de vrijgezel écht graag wou.

Introducing: Grabblr! De website die het allemaal verleden tijd maakt. De jaarlijkse discussie over wat we neef Freddie nu weer moeten geven. De kousen of onderbroeken die je van de grootmoeder krijgt, en dan nog elke keer dat zelfde oerlelijke motiefje. De waardebon die je moeder je elk jaar in handen stopt, en je telkens opnieuw laat vervallen.

Grabblr maakt er een eind aan! Een persoonlijke verlanglijst toont je vrienden & familie wat je écht wenst. Met één simpele druk op de knop maak je een profiel aan waar je naar hartenlust geschenkideeën kan toevoegen. Behalve dat knap lief waar je al jaren van droomt misschien.

Je vrienden en familie kunnen via deze lijst de cadeaus selecteren die ze voor jou zullen kopen. Iedereen kan zien wie welke geschenken reserveerde… Behalve jij! Geen verrassingen die in het water vallen, dus. Tenzij je een goudvis krijgt. 

Ben je iemand die al eens een verjaardag vergeet? Grabblr stuurt je een herinnering wanneer het tijd is om in actie te schieten. Zo hoef je geen pralines te kopen net voor sluitingstijd. Of ben je op zaterdag aan het shoppen en je vraagt je af welke geschenken je gereserveerd hebt en nog moet kopen? Geen nood; We hebben ook een boodschappenlijstje voorzien. Graag gedaan! 

Waar wacht je nog op? Maak vandaag nog je eigen Grabblr geschenklijst aan en nodig gans de familie uit!

Grabblr
Grabblr

Grabblr is een platform om online cadeaulijsten bij te houden. Maak je eigen wenslijst aan en deel die met vrienden en familie.