Grabblr is een online applicatie om geschenklijstjes bij te houden. Maak helemaal gratis je eigen online cadeaulijst. We zijn begonnen als een klein projectje om onze eigen familie te helpen in het zoeken naar het perfecte cadeau voor elke gelegenheid. We merkten dat er veel vraag was naar onze oplossing en voila, hier zijn we!

Wij houden altijd rekening met elke generatie van gebruikers; Ons platform heeft geen handleiding nodig.

Maak een online cadeaulijst aan met Grabblr lijstje aan, maak een profiel voor je kinderen, volg je oma & opa, reserveer cadeaus op het lijstje van je petekind, verstuur een gratis verjaardagskaartje naar je jarige vriendin en snuister al eens door het lijstje van je vrienden voor hun trouwcadeau.

Maak een Grabblr lijstje aan, maak een profiel voor je kinderen, volg je oma & opa, reserveer cadeaus op het lijstje van je petekind, verstuur een gratis verjaardagskaartje naar je jarige vriendin en snuister al eens door het lijstje van je vrienden voor hun trouwcadeau.

We zorgen ervoor dat je geen stress meer hebt om het perfecte cadeau te vinden.

Waar wacht je nog op, begin vandaag met het maken van je eigen cadeaulijst!

The way I see it, you should live everyday like it’s your birthday.

Paris Hilton

Grabblr
Grabblr

Grabblr is een platform om online cadeaulijsten bij te houden. Maak je eigen wenslijst aan en deel die met vrienden en familie.