Adventskalender

De leukste Adventskalender voor 2021!

Nog een kleine maand en het is terug zo ver: Kerstmis. 🎄 Dat is lekker eten, gezellig met de familie tafelen en cadeautjes openen. Aftellen naar Kerst is veel leuker met een adventskalender en daarom leek het ons fijn, net zoals vorig jaar, om de top 10 adventskalenders met jullie te delen. Hier alvast een overzicht van de 10 beste adventskalenders op dit moment. Heb je zelf al een Grabblr profiel? Voeg ze dan snel toe aan je eigen lijstje!

10. Rituals Adventskalender

El Clasico. Elk jaar komen ze steeds met een fantastische adventskalender. De Rituals Adventskalender. Net zoals vorig jaar hebben 2 verschillende variaties. De Rituals Advent Exclusive & Deluxe. Beide kalenders zien er zo feestelijk uit dat aftellen naar Kerstmis een makkie wordt. Beide sets bevatten een selectie van luxe Rituals producten, inclusief vier speciale Advent kaarsen.

Zet’m snel op je lijstje of bestel’m nog snel online! Voeg via deze link de Ritual Adventskalender toe aan je Grabblr wenslijstje.

9. Pukka Biologische Thee

De Pukka Thee Adventskalender is de perfecte kalender voor degene die geen fan zijn van chocolade. 💪 De adventskalender bevat 24 zakjes thee met een mix van kruiden, fruit & groene thee. Op deze manier ervaar je elke dag een nieuwe smaak in de aanloop naar de magische Kerst van 2021. De thee van Pukka is 100% biologisch en duurzaam geproduceerd. Extra: Pukka schenkt 1% van de omzet aan terug aan de planeet. Kortweg een geschenk voor jou & de planeet.

Zet’m snel op je lijstje of bestel’m nog snel online! Voeg via deze link de Pukka Adventskalender toe aan je Grabblr wenslijstje.

8. Muesli

Nu al een adventsklassieker: onze Muesli Adventskalender! Verheug je op 24 verschillende mymuesli2Gos – waarvan er 13 exclusief en nergens anders te koop zijn. Geen adventsochtend smaakt als de andere… er wacht zelfs nog een speciale verrassing op je voor de 24e. Wist je trouwens dat myMuesli onze oceanen probeert te redden? myMuesli probeert de plastic verspilling tegen te gaan met o.a. Save The Ocean Muesli. En terwijl veel plastic uit de wateren wordt gevist, zijn ze bij myMuesli op zoek naar een duurzamere verpakkingsoplossing voor hun 2Gos. Je kan hier meer te weten komen!

Zet’m snel op je lijstje of bestel’m nog snel online! Voeg via deze link de myMuesli Adventskalender toe aan je Grabblr wenslijstje.

7. Beerwulf 2021

Net zoals vorig jaar blijft nummer 7 een van onze persoonlijke favorieten. De kalender van Beerwulf is de perfecte manier om 2021 te beëindigen en af te tellen naar 2022. Beerwulf vult deze kalender met 24 verschillende speciaalbieren van verscheidene topbrouwers. ‘s Avonds zalig thuiskomen en heerlijk genieten. Schol! 🍻

Zet’m snel op je lijstje of bestel’m nog snel online! Voeg via deze link de Beerwulf Adventskalender toe aan je Grabblr wenslijstje.

6. Neuhaus

Nog zo’n rasechte klassieker. Elke jaar brengen alle chocolatiers een adventskalender op de markt, maar deze van Neuhaus heeft een perfect passend kerstthema dit jaar. De smaakvolle Pop-up kalender van Neuhaus is gevuld met 25 iconische pralines om elke dag van te genieten als traktatie voor jezelf of om samen met anderen te ontdekken.

Zet’m snel op je lijstje of bestel’m nog snel online! Voeg via deze link de Neuhaus Adventskalender toe aan je Grabblr wenslijstje.

5. Body Shop Share the Joy

De nieuwe Body Shop adventskalender heeft een prachtig pop-up design die je meeneemt naar de vrolijke kerstwereld. Hij zit boordevol kleine verwennerijtjes waarmee je je beautiful body de hele winter van top tot teen in de watten kunt leggen. De kalender is het dubbel en dik waard, maar alvast een tipje van de sluier oplichten kan geen kwaad volgens ons. Zie de onderstaande afbeelding voor een voorproefje:

Zet’m snel op je lijstje of bestel’m nog snel online! Voeg via deze link de Body Shop Adventskalender toe aan je Grabblr wenslijstje.

4. De Adventskalender voor je favoriete viervoeter

Ja, hoor je leest het goed. Een adventskalender voor je hond. Zowel jij als je favoriete huisdier kunnen samen aftellen naar kerst en ‘s ochtends een cadeautje uitpakken, of nou ja in dit geval verorberen. De Adventskalender voor honden bevat vier verschillende graanvrije hondensnacks! Zo verwen je jouw lieve hond elke dag opnieuw met lekkere snack. Geef toe: Hoe leuk zou jouw hond(je) dit vinden?

Zet’m snel op je lijstje of bestel’m nog snel online! Voeg via deze link de Adventskalender voor Honden toe aan je Grabblr wenslijstje.

3. Happy Socks

Voor wie het net dat tikkeltje meer mag zijn (en iets duurder), kan je beroep doen op de Adventskalender van Happy Socks. Aftellen naar Kerst met elke dag een ander paar kousen met toffe print! Van peperkoekenmannetjes tot kerstbomen. En niet te vergeten; Met deze adventskalender hoef je geen kousen meer als kerstcadeau te vragen 💪 Dat zijn twee vliegen in 1 klap!

Zet’m snel op je lijstje of bestel’m nog snel online! Voeg via deze link de Happy Socks Adventskalender toe aan je Grabblr wenslijstje.

2. Clinique – 24 Days of Happiness

Clinique’s Luxe geschenkset met 24 items om jezelf tijdens de feestdagen te laten stralen. Clinique’s Adventskalender bevat een 24-delige discovery-geschenkset, inclusief het 3-stappen huidverzorgingssysteem, de bekroonde hydraterende crème, de best verkopende lippenstift, de meest populaire make-up remover en nog zoveel meer. Een ideaal geschenk voor een geweldige prijs. De dagelijkse verrassingen zijn het wachten dubbel en dwars waard, maar alvast een tipje van de sluier oplichten kan geen kwaad. Zie de foto hieronder. 😉

Zet’m snel op je lijstje of bestel’m nog snel online! Voeg via deze link de Clinique Adventskalender toe aan je Grabblr wenslijstje.

1. Wijntjes!

Liever al wijnend aftellen naar Kerst? Wel dan is deze adventskalender écht iets jou. De Wijn kalender zorgt 24 dagen lang voor heerlijke wijn staaltjes. Elke avond (of middag, ochtend,..) mag je jezelf verwachten aan 100ml perfectie. De inhoud geven ze nog niet prijs, maar het enige wat we kunnen verklappen is dat het om 24 verschillende wijnen gaat, verpakt in handige proef tubes. Santé! 🍷

Zet’m snel op je lijstje of bestel’m nog snel online! Voeg via deze link de Wijn Adventskalender toe aan je Grabblr wenslijstje.

Zo, dat waren ze dan. Hopelijk zorgt dit voor wat inspiratie in deze speciale tijden. Heb jij een andere adventskalender gekocht? Laat ons zeker weten in de comments! En dan nu… aftellen maar! 🎉🥳

Grabblr
Grabblr

Grabblr is een platform om online cadeaulijsten bij te houden. Maak je eigen wenslijst aan en deel die met vrienden en familie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *