Leuke Inspiraties voor Valentijn

Valentijn. De dag van de liefde. ❤ Het leven zonder liefde, knuffels en romantiek is maar saai. Bij ons is het altijd Valentijn, maar 14 februari is de hoogdag van de liefde. Maar wat zijn nu leuke cadeautjes of ideeën? En welk cadeau geef je juist zo vlak na de feestdagen? Geen stress, we got your back. Wij wilden jullie inspireren met een aantal toffe cadeaus en ideeën om te geven of te krijgen op Valentijnsdag. Toch geen fan van Valentijn? Koop dan een leuke verrassing voor jezelf. 🤗 #selflovebestlove

Boots are made for Walking 💑

We hebben het voorbije jaar allemaal al stevig gewandeld, maar voor de Valentijnsdate mag het al eens wat meer zijn. Trek stevige schoenen aan, duffel je lekker in & zorg voor een kleine picknick. Een goedgevulde thermos met thee of koffie, een (zelfgemaakt) gebak en een klein flesje bubbels. Dat in combinatie met een waanzinnig mooie tocht door de Hoge Venen of het Brusselse Zoniënwoud is puur genieten. Nog meer inspiratie & ideeën over de mooiste wandelingen van België kan vinden op de Instagram pagina van Wandelingen Belgie.

Rollerblade back to the 90’s 😎

De lockdown heeft veel negatieve kanten, maar een positief kantje is dat de rollerblades terug helemaal in zijn. Als kind hebben we allemaal wel eens gerolschaatst, maar er is niets leuker dan met je geliefde een jeugdactiviteit te herbeleven. Samen een paar uurtjes cruisen op het asfalt (draag zeker bescherming!) om daarna met een lekker Uber/Deliveroo of lokaal restaurant menu af te sluiten. 🥰 Inspiratie nodig? Neem een kijkje op bol.com of tussen onze inspiraties.

Zeg het met bloemen 💐

Niks zegt meer dan 1000 woorden dan een mooi boeket bloemen. Een mooi boeket bloemen zorgt meteen voor extra sfeer en geur in huis. De droogbloemen van Into The Wild bloemen passen perfect in dat plaatje. Fleur je huis & geliefde op met een mooi boeket en een leuk briefje. Meer inspiratie nodig? Speciaal voor Valentijn hebben ze Ze hebben ook Neem een kijkje op hun website.

I love you every single day, but today you get a present

Into the Wildbloemen boeket

Love Letter Box van Neuhaus 🍫

De liefde gaat bij iedereen ook een stukje door de maag. En wat is er altijd een goed idee? Chocolade! De Love Letter Box box van Neuhaus past perfect in het thema van Valentijn en is ook een lust voor het oog. Deze limited edition Love Letter Box is gevuld met 15 Neuhaus pralines. 3 chocoladejuwelen geïnspireerd op de dierbaarste liefdesverhalen van Emilie Duchêne, oprichter van het Belgische merk Thea Jewelry. Wij zijn al aan het watertanden. Bekijk hem hier en voeg het toe aan je Grabblr-lijst

Zeg het met een kaartje 💟

Valentijn kan ook simpel zijn. Een tof kaartje krijgen met een leuke boodschap betekent soms meer dan een cadeautje. De Valentijnskaartjes van Kaart Blanche zijn perfect! Je vindt er zowel melige kaartjes als over the top kaartjes. 😉 Of je nu Valentijn fan ben of niet, iedereen houdt van een tof kaartje met een toffe tekst. Blader door de website & bestel je kaartjes tijdig. Over kaartjes gesproken: Is je vriend/vriendin/broer/zus/… binnenkort jarig? Stuur ze dan ineens ook een gratis Grabblr-kaartje! 🎉

Museumbezoek 🎨

Door de huidge maatregelen & restricties zijn de opties om ergens naartoe te gaan relatief beperkt, maar de meeste musea zijn open en laten publiek toe. Ben je nog op zoek naar een creatieve date of activiteit op Valentijn, dan zijn er tal van musea om uit te kiezen. Het Design Museum in Gent heeft een aantal lopende expo’s waar je heerlijk kan rondlopen & kijken.

Een andere leuke optie is een bezoekje brengen aan de Van Gogh Expo in Antwerpen. Ontmoet en leer Van Gogh kennen op een manier zoals nooit tevoren. De Van Gogh Expo is een immersive experience waar je volledig ondergedompeld wordt in het leven van Vincent. Het is een schitterende expositie die toelaat zijn leven te (her)ontdekken tot in het hart van zijn kunst. Na de expo kan je door de binnenstad van Antwerpen wandelen om een de perfecte Valentijnsdate af te sluiten.

Voor Hem & Voor Haar Inspiraties 🎇

Bij ons op Grabblr kan je bladeren tussen de inspiraties mocht je op zoek zijn naar een tof cadeau voor Valentijn. Neem een kijkje tussen de inspiraties voor hem of voor haar en voeg ze toe aan je Grabblr-lijstje of bestel het cadeautje ineens. 🎉

Zo, dat waren onze 7 tips voor Valentijn. Wij zeggen het met een kaartje & fleuren de woonkamer op met wat bloemen. Wat kopen jullie?

Grabblr
Grabblr

Grabblr is een platform om online cadeaulijsten bij te houden. Maak je eigen wenslijst aan en deel die met vrienden en familie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *