Retro Cadeau

Retro cadeau voor hem

Of het nu 70, 80 of 90 was, doet er hier eigenlijk niet toe. We sukkelen allemaal wel eens in een nostalgische bui. En soms wil je zo’n retro cadeau voor hem op de kop tikken als geschenk. Zeker die ene vriend die vermoedelijk in het verkeerde tijdperk is geboren … Daarom hebben we een aantal leuke retro cadeautjes gezocht die ons die jaren doet herbeleven! Leuk als cadeau om samen met je kinderen deze tijd terug te ontdekken!

MagicYoyo

Welke trucjes kunnen jullie nog met een jojo? Wij alleszins niets meer… maar wat willen we dit graag terug in huis halen! Met deze jojo van MagicYoyo kan je terug je tricks van onder het stof halen. Laat onszelf gelukkig prijzen dat er nu iets bestaat als YouTube waar alle looping of string tricks mooi worden getoond door professionals die er écht iets van kunnen. Waarom wachten? Zet deze MagicYoyo maar op je eigen Grabblr-lijstje! 🤓

Viewmaster

Wisten jullie dat een Viewmaster een belangrijke rol heeft gespeeld bij de opleidingen van het Amerikaanse ministerie van defensie en dat ze in medische opleidingen belangrijke structuren in 3D aantoonden als toevoegingen op een boek? Pas later werden ze populair als speelgoed en nu zijn ze hier terug als retro speelgoed! Je kan ze toevoegen aan je eigen Grabblr-lijst en vergeet zeker niet om nog wat extra schijven aan te kopen!

Retro Telefoon

Vraag aan elke tiener om telefoneren uit te beelden met gebarentaal en je voelt je instant oud… Wil je ze toch nog opvoeden, haal dan een echte retro telefoon in huis met draaitoetsen! Je kan eentje voor aan de muur op je eigen verlanglijstje plaatsen of gewoon een versie voor op de salontafel! Hallo, met wie spreek ik?

Wireless Bluetooth Game Controller

Herinner jij je het nog? De 8-bit consoles uit de jaren 90? Wij alleszins wel! En deze controller helpt ons om nog meer in deze nostalgische beu te verdrinken. Speel er games mee op je telefoon, maar deze is ook geschikt voor de Nintendo Switch! Voeg ook dit retrocadeau toe aan je lijstje!

GPO Rydell Wekkerradio DAB+

De GPO Rydell Wekkerradio DAB+ brengt de jaren 50 weer helemaal tot leven. Luister met DAB+ radio naar digitale radio in de hoogste kwaliteit en zonder ruis. Deze radio komt daarnaast ook met een alarm en snoozefunctie zodat hij ook als wekker kan fungeren. Hét perfecte moment om je gsm beneden te laten en niet meer mee te nemen naar de slaapkamer. Gewekt worden door deze retro radio is véél aangenamer. Tenzij je hem op TOPRadio laat staan natuurlijk … Waar wacht je nog op? Zet ‘m op je eigen lijstje via Grabblr!

Fujifilm Instax Mini 11

De polaroid is al eventjes helemaal terug en kon ook in dit lijstje niet ontbreken. Deze Fujifilm Instax Mini 11 is de opvolger van een van de meest populaire instant-camera’s van de Benelux. Hij maakt nog betere foto’s en bestaat in verschillende kleuren. Hij is ook geschikt om foto’s te nemen waar het wat donkerder is door de automatische scèneherkenning. Ook mag er anno 2021 de selfie-functie niet ontbreken… 🤳

Tamagotchi

BIj ons begon het toch te kriebelen toen we deze zagen passeren. Tamagotchi – Wie kent ze niet? Je eigen “huisdier” opvoeden en ermee spelen… We konden hier uren mee spelen vroeger. De vraag is hoe snel het nu gaat vervelen… Maar het proberen waard!

Ben je net als ons ook nieuwsgierig? Voeg ze toe aan je Grabblr-verlanglijstje en misschien krijg je wel eentje cadeau?

GPO Retro Speaker Bluetooth

De Westwood retrospeaker van GPO is een compact muzieksysteem waarmee je met bluetooth draadloos (of met draad) muziek kan luisteren via je smartphone. Kan je ook gewoon aan je platenspeler hangen (lekker vintage!) en is beschikbaar in verschillende kleuren. Voeg ze gerust toe aan je eigen lijstje!

Zelf nog goede suggesties voor een retro cadeau? Laat het ons weten in de comments hieronder of stuur ons een berichtje via je favoriete sociale media! ❤️

Grabblr
Grabblr

Grabblr is een platform om online cadeaulijsten bij te houden. Maak je eigen wenslijst aan en deel die met vrienden en familie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *