Kerstman geschenklijst

Maak een geschenklijst voor je kinderen!

Binnenkort komt de Sint terug langs. Om even later de Kerstman om de hoek te zien loeren met een zak cadeautjes voor al de flinke kinderen πŸ‡ͺπŸ‡Έ πŸŽ…. Is er al een geschenklijst voor de kinderen? Is het verlanglijstje al volledig gevuld? We moeten het niet meer uitleggen hoe het werkt, toch?

Wij hebben – uit zeer goede en betrouwbare bron – vernomen dat zowel de Sint als de Kerstman alle geschenklijstjes op Grabblr uitpluizen, maar dat ze soms in de war zijn… Is die LEGO Ideas Internationaal Ruimtestation nu voor je kind dat droomt om astronaut te worden of is dit voor de papa die nog steeds een beetje 12 jaar is? We zien vaak profielen opduiken voor kinderen, maar dat leek ons nogal lastig om telkens aan – en af te melden. Net daarom hebben we dus niet stilgezeten!

Om het makkelijker te maken voor de Sint & de Kerstman kan je vanaf nu een geschenklijst maken & beheren voor je kinderen! Of voor je favoriete viervoeter natuurlijk 😽🐢!

Eenmaal aangemeld op je eigen profiel kan je eenvoudig en snel een profiel aanmaken voor je kind. Dit profiel werkt net zoals je eigen geschenklijst. Je familie of vrienden kunnen dit profiel volgen, cadeautjes reserveren of gratis verjaardagskaartjes sturen! Wanneer je een melding zou ontvangen, dan versturen we dit gewoon naar jou als ouder! Geen e-mailadressen onthouden, geen soep van wachtwoorden & vooral nooit meer vergeten welk cadeau je voor welk kind aan de Sint hebt gevraagd! 😁🎁

Geschenklijst voor je kinderen

Geschenklijst voor je kinderen

Heb je vragen? Aarzel niet om ons te contacteren!

Grabblr
Grabblr

Grabblr is een platform om online cadeaulijsten bij te houden. Maak je eigen wenslijst aan en deel die met vrienden en familie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *