Huisdier - Rocco

Het leukste cadeau voor je huisdier!

Heb jij ook een kat in huis die 90% van de tijd slaapt? Of loopt er een hond rond in je woonkamer die zijn speeltjes helemaal moe is? Dan ben je hier op de goede plek! We verzamelden een aantal van de leukste geschenken voor je favoriete viervoeter 😽 🐶

Met Grabblr kan je ook een verlanglijst maken voor je kinderen. Heb je geen kinderen maar wil je een cadeaulijst maken voor je favoriete viervoeter? Dat kan!
Lees het artikel met meer informatie.

Heb je ook een huisgenoot die geen huur betaalt en de helft van de tijd je plekje in de zetel inneemt net als je even naar de keuken huppelt? Mocht je toch samenwonen met iemand die geen 4 poten heeft die matcht met deze beschrijving… daar kunnen we helaas niet mee helpen. Het gaat wel degelijk over je huisdier die ook wel eens een cadeau mag krijgen, ondanks alles! 🤓

Maar wat doe je cadeau aan je huisdier ? Je kan het natuurlijk niet vragen… maar daarom zijn wij er natuurlijk! Wij hebben een aantal leuke producten verzameld voor je huisdier die je op zijn Grabblr-lijstje kan zetten. Wil je alle geschenken bekijken kan je terecht op onze inspiratie-pagina voor dierenvrienden.

Grabblr
Grabblr

Grabblr is een platform om online cadeaulijsten bij te houden. Maak je eigen wenslijst aan en deel die met vrienden en familie.