Home Office kabel organizer

Boost je werkplek!

Werk jij nu ook geregeld van thuis en kan je home office een heuse upgrade gebruiken? Werk jij aan de keukentafel of vanuit bed? Tijd om hier verandering in te brengen en je eigen home office liefde geven! ❤️

Wij hebben alvast een selectie gemaakt om je eigen kantoor gezellig te maken. Een home office moet jou stimuleren & mag ook voor rust zorgen. Je kan deze hebbedingetjes ook aan je eigen Grabblr lijstje toevoegen en hopen dat iemand aan je denkt wanneer je verjaardag voor de deur staat 🎉

Pimp je home office:

Yamazaki Web kabel organizer

Wisten wij dat er zoiets bestond die alle kabels overzichtelijk kon opbergen… Dit zorgde voor heel wat rust in ons persoonlijk thuiskantoor. Je ziet de stekkerdoos en de chaos aan kabels niet meer. De bovenkant is trouwens een deksel, dus geen gezeik om een nieuwe kabel bij te rammen of uw telefoon lader even mee te nemen naar de auto. Pimp je home office en voeg deze toe aan je eigen Grabblr lijstje!

Zuiver Pixie Bureaulamp

Een voordeel aan thuis werken in je eigen home office, is dat je niet meer moet pendelen. Niet meer ‘s morgens in het donker vertrekken en ‘s avonds in dezelfde omstandigheden thuiskomen. Toch merken we zelf dat we tijdens de barre wintermaanden een lamp missen op onze bureau. Deze bureaulamp van Zuiver is een mooie & praktische lamp. Dankzij de brede kap wordt het licht over een groot oppervlak verspreid. Pimp je home office en voeg deze toe aan je eigen Grabblr lijstje!

Puhlmann Fotohouder – Kaarthouder Memory

Op een lege saaie muur staren tijdens het werken? Waarom zou je dat doen? Wij hebben alleszins onze leukste herinneringen bij elkaar gesprokkeld en deze kaarthouder op ons Grabblr lijstje gezet. Hopelijk denkt er iemand aan en kunnen we binnenkort onze eigen werkplek gezellig maken!

Umbra Trigg Wandhouder en Bloempot

De allerbeste kantoren hebben genoeg planten. Planten hebben een positief effect op je humeur, dat beweert toch iedereen. Maar wist je dat ze ook goed zijn voor je productiviteit? Je denkt toch niet dat je werkgever écht een liefhebber is van planten en ze daarom massaal sterven op kantoor? Met deze wandhouder neem je niet veel plaats in; maar zorg je wel voor een gezonde atmosfeer!

Eva Mouton Agenda 2021

Als je toch je planning moet maken, waarom dan niet in deze mooie agenda van Eva Mouton? Bij deze zit er zelfs een tekenlat & een schriftje om je gedachten in neer te pennen. Voeg je eigen agenda alvast toe aan je eigen Grabblr lijstje!

Home Office plantjes!

We hadden het hier al over hoe groen in je home office je productiviteit boost… maar ze zijn ook gewoon leuk & mooi, toch? De huiskamer staat meestal vol met plantjes, maar je thuiskantoor wordt hier vaak vergeten… dus geen tijd te verliezen en pluk deze maar naar je lijstje!

Grabblr
Grabblr

Grabblr is een platform om online cadeaulijsten bij te houden. Maak je eigen wenslijst aan en deel die met vrienden en familie.