Adventskalender

De 10 beste adventskalenders van dit moment! 🎅🏼

2020 is een jaar om snel te vergeten – thanks corona! 😭 – maar de kerstperiode blijft een magische periode! De voorbije paar dagen zagen we heel wat gebruikers een adventskalender toevoegen aan hun lijstje.

Aftellen naar Kerstmis gaat altijd beter wanneer je elke dag een cadeautje mag openen. Daarom leek het ons fijn om eventjes de top 10 adventskalenders met jullie te delen. Nummertje 7 & 3 hebben wij alvast al aangeschaft. Heb jij nog geen adventskalender in huis? Hier alvast een overzicht van de 10 beste adventskalenders op dit moment. Heb je zelf al een Grabblr profiel? Voeg ze dan snel toe aan je eigen lijstje!

10. Rituals Adventskalender

De adventskalender van Rituals is ondertussen een stevige klassieker aan het worden. Elk jaar verkopen de Rituals adventskalenders als zoete broodjes en het lijkt dit jaar niet anders. Rituals komt dit jaar met 2 verschillende variaties. De Rituals Advent Exclusive & Deluxe. Wij zagen de feestelijke Adventskalender bevat een selectie van luxe Rituals producten, inclusief vier speciale Advent kaarsen.

Zet’m snel op je lijstje of bestel’m nog snel online! Voeg via deze link de Ritual Adventskalender toe aan je Grabblr wenslijstje.

9. MyMuesli Adventskalender

De Muesli Adventskalender van mymuesli.nl zorgt ervoor dat je adventsochtenden beginnen met een perfect ontbijt. MyMuesli belooft dat elke ochtend anders is en je telkens een nieuwe muesli smaak/combinatie voorgeschoteld krijgt. Het toffe van deze adventskalender is ook dat de muesli in toffe 2GO verpakkingen zit waardoor je ze heel makkelijk en snel kan meenemen. Geen fan van Muesli? Ze hebben ook een aantal extra variaties waaronder de Porridge adventskalender! 💪

Zet’m snel op je lijstje of bestel’m nog snel online! Voeg via deze link de MyMuesli Adventskalender toe aan je Grabblr wenslijstje.

8. Pokémon Adventskalender

Eentje voor de Pokémon Fans onder ons! Deze adventskalender van Pokémon zorgt elke ochtend voor een nieuwe verrassing. Je verzamelt zo 18 Pokémon-figuren en 6 leuke accessoires. Sla geen enkele ochtend over want you Gotta Catch’m all!

Zet’m snel op je lijstje of bestel’m nog snel online! Voeg via deze link de Pokémon Adventskalender toe aan je Grabblr wenslijstje.

7. Beerwulf Adventskalender

Nummer 7 is een van onze persoonlijke favorieten. De kalender van Beerwulf is de perfecte manier om 2020 te vergeten en af te tellen naar 2021. Beerwulf vult deze kalender met 24 verschillende speciaalbieren van verscheidene topbrouwers. Wij kunnen ons geen betere start van december voorstellen. Die van ons is al besteld! Schol! 🍻

Zet’m snel op je lijstje of bestel’m nog snel online! Voeg via deze link de Beerwulf Adventskalender toe aan je Grabblr wenslijstje.

6. Neuhaus Adventskalender

Nog zo’n rasechte klassieker. Elke jaar brengen alle chocolatiers een adventskalender op de markt, maar deze van Neuhaus is echt hartverwarmend. De smaakvolle Pop-up kalender van Neuhaus is gevuld met 25 iconische pralines om elke dag van te genieten als traktatie voor jezelf of om samen met anderen te ontdekken. Maar er is meer: Dit jaar wordt er per verkochte Pop-up Adventskalender een donatie gedaan aan Make-A-Wish om deze kerst extra magisch te maken.

Zet’m snel op je lijstje of bestel’m nog snel online! Voeg via deze link de Neuhaus Adventskalender toe aan je Grabblr wenslijstje.

5. Kusmi Tea Adventskalender

De adventskalender van Kusmi Tea zorgt elke dag voor een heerlijk kopje. 🥰 24 verschillende soorten thee die telkens opnieuw voor een moment van rust zorgen. Dromen jullie eventjes weg met ons? Een druiligere regenachtige dag met een zacht muziekdeuntje op de achtergrond & een warme tas thee in de hand. Beter dan dat wordt het niet….

Zet’m snel op je lijstje of bestel’m nog snel online! Voeg via deze link de Kusmi Thee Adventskalender toe aan je Grabblr wenslijstje.

4. NYX Adventskalender

NYX introduceert dit jaar hun ijzige 24-day holiday countdown! Deze kalender bevat 24 van NYX’ iconische best-sellers in mini en full size verpakking. Waarom wachten met cadeautjes tot kerst, als u ook elke dag iets kunt uitpakken gedurende de maand december? Van gloss tot mascara, verzamel NYX’ populairste producten gedurende de maand en voeg ze toe aan uw make-up routine.

Zet’m snel op je lijstje of bestel’m nog snel online! Voeg via deze link de NYX Adventskalender toe aan je Grabblr wenslijstje.

3. Funko POP! Adventskalender

Funko POP’s en hun pocketversies blijven het ongelooflijk goed doen. Ook dit jaar zijn er weer onwijs leuke Pocket Pop Advent kalenders te bemachtigen. Elke kalender bevat 24 vinyl figuren. Zo kan je je dagen tot kerst op een leuke manier aftellen met deze kalender! Funko biedt meerdere soorten adventkalenders aan, zo is er voor elk wat wils.

Zet’m snel op je lijstje of bestel’m nog snel online! Voeg via deze link de Funko Adventskalender toe aan je Grabblr wenslijstje.

2. The BodyShop Adventskalender

Met de Bodyshop Make it Real Together Adventkalender vier je de aanloop naar de feestdagen met heerlijke verwenmomentjes. Achter elk luikje schuilt een cadeautje waarmee je fris en fruitig de feestdagen in gaat.

De dagelijkse verrassingen zijn het wachten dubbel en dwars waard, maar alvast een tipje van de sluier oplichten kan geen kwaad. Zie de foto hieronder. 😉

Zet’m snel op je lijstje of bestel’m nog snel online! Voeg via deze link de Bodyshop Adventskalender toe aan je Grabblr wenslijstje.

1. Premium Gin Adventskalender

Als je een fan ben van Gin dan is deze adventskalender écht iets jou. De premium Gin kalender van Masters of Malt zorgt 24 dagen lang voor heerlijke Gin staaltjes. Elke avond (of middag, ochtend,..) mag je jezelf verwachten aan 30ml perfectie. Tijdens deze 30 dagen zal je zowel oude klassiekers proeven, nieuwe upcoming distillers & de verkozen gins van 2020. Cheers!

Zet’m snel op je lijstje of bestel’m nog snel online! Voeg via deze link de Gin Adventskalender toe aan je Grabblr wenslijstje.

Zo, dat waren ze dan. Hopelijk zorgt dit voor wat inspiratie in deze speciale tijden. Heb jij een andere adventskalender gekocht? Laat ons zeker weten in de comments! En dan nu… aftellen maar! 🎉🥳

Grabblr
Grabblr

Grabblr is een platform om online cadeaulijsten bij te houden. Maak je eigen wenslijst aan en deel die met vrienden en familie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *