Gratis verjaardagskaartjes met Grabblr

Verstuur gratis verjaardagskaart!

Gratis verjaardagskaartjes met Grabblr

Wist je dat je met Grabblr helemaal gratis een verjaardagskaart kan versturen naar je familie & vrienden?

We vinden het zelf héél erg leuk om door de lijstjes te snuisteren om een perfect cadeau te vinden. Een geschenk laten opsturen door een koerier is soms gemakkelijk, maar wat met het kaartje dan? Denk niet langer, verstuur met Grabblr een persoonlijk verjaardagskaart naar de jarige!

Niets digitaal, een echt kaartje met een postzegel en een envelop. Handgeschreven door vier kabouters die leven op onze servers! 😁

Hoe kan je zelf zo’n verjaardagskaart verzenden? Als iemand binnenkort jarig is krijg je van ons een persoonlijk bericht om je helpen zoeken naar het perfecte geschenk. Maar daar staat nu sinds kort ook een extra knop om een persoonlijk verjaardagskaartje te versturen!

Heb je notificaties uitstaan? Geen nood, bezoek het Grabblr profiel twee weken voor de verjaardag en verstuur helemaal gratis een gepersonaliseerd kaartje.

Daarna gaan wij aan de slag voor jou! Heb je zo’n kaartje gekregen? Laat het ons gerust weten! (We gieten wat peper in die kabouters hun gat, et voila!) 🤓

https://www.facebook.com/getgrabblr/posts/3416886048427354

Grabblr
Grabblr

Grabblr is een platform om online cadeaulijsten bij te houden. Maak je eigen wenslijst aan en deel die met vrienden en familie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *