Wat geef ik aan mijn mama voor Moederdag?

Moederdag komt eraan! Natuurlijk verdienen alle mama's om in de spotlight te worden geplaatst. Helaas is een geschenkje kiezen niet de meest gemakkelijke taak op deze dag. Je wilt niet dezelfde doos pralines geven of hetzelfde boeket bloemen als vorig jaar, toch? Garantie voor een fijne gezellige dag en belangrijker; een gelukkige mama, dat is onze taak! We hebben alvast wat geschenkjes opgesomd die een garantie geven op een gelukkige mama & een fijne gezellige dag:

Koop je mama een tap-installatie

Je mama houdt van wijn. Punt! Geen gezeik met glazen flessen en kurken. We zorgen ook nog eens voor het milieu met dit geschenk; geen enkel glas meer om te recycleren! Ook even rekening mee houden dat dit geschenk niet alleen voor mama is. Je kan altijd een kleine hoeveelheid wijn "stelen" en samen gezellig in de zetel naar een aflevering van haar favoriete televisie serie staren!

Een wijn glas voor haar splinternieuwe tap

Jullie denken nu waarschijnlijk al dat we een bende zatlappen zijn? Geen stress, koop haar een groot mooi glas wijn. Alleen voor haar. Geef het desnoods een naam en koester het! Als ze echt niet geeft om hoe de wijn wordt gepresenteerd, kan je altijd een paar rietjes halen.

Brunch!

Wie geeft er ons ongelijk als we beweren dat je mama graag uitslaapt? Presenteer een brunch met alle ingredi├źnten waar ze gek van is. Voeg er een kopje koffie en wat versgeperst fruitsap aan toe (na een heel erg wetenschappelijk onderzoek bleek dat versgeperst vruchtensap 6 miljard keer lekkerder is dan die uit de winkel, zeker als die met liefde gemaakt is). Leg tenslotte een leuk plaatje op. Als ze goed wakker is smijt je gewoon dat wijn-glas naar haar. Vergeet niet om de afwas te doen en alles netjes op te ruimen. Het is tenslotte moederdag.

Grabblr

Grabblr lost het probleem op van geschenkjes zoeken voor eender welke gelegenheid. Mocht je mama een Grabblr profiel hebben zou je gewoon simpel van haar lijstje een geschenk kunnen reserveren en moet je het alleen nog halen of bestellen. Zo krijgt je mama z├ęker iets dat ze echt wil! Meer informatie kan je vinden op www.grabblr.com