Vaderdag

Niemand twijfelt er aan; vorig jaar gaf je het meest originele geschenk aller tijden aan je vader. Maar kunnen we dit jaar nog beter? Het risico op een teleurstelling is groot en alle ogen zijn nu waarschijnlijk op jou gericht. Het zweet begint al op je voorhoofd te staan en druipt traag maar zeker naar beneden. Het is tijd om in actie te schieten!

Maak zelf iets

Een eigen creatie - met een persoonlijke toets - dat werkt altijd (als je niet super onhandig bent). Je wil niet dat er elk jaar met Kerst gelachen wordt met je omdat je zelfgemaakt uniek geschenk een rechtstreeks toegangsticket was voor de spoedafdeling van het ziekenhuis... Zeer hartelijk en lief dat je zelfs iets wilt maken, maar misschien moet je andere opties bekijken. Vraag het zeker eens aan je moeder.

Maak het niet zelf – Gebruik Grabblr

Als Grabblr lanceert zal het gemakkelijk zijn om een geschenken te reserveren van het lijstje van je vader. Het is nooit te laat om zelf een Grabblr profiel aan te maken, maar tegen de volgende keer dat er iemand vraagt "Wat wil je voor je verjaardag?" zal je spijt hebben dat je nog steeds geen Grabblr lijst hebt aangemaakt... Voeg af en toe geschenken toe als je iets leuks en tofs tegenkomt op het wereldwijde web en al je zorgen verdwijnen als sneeuw voor de zon!
Voorlopig kan je gewoon op het internet wel je weg vinden: Een houten horloge, een verrassingsontbijt, een biermand, foto-kaders, een waardebon voor zijn favoriete winkel... Al zal geen enkele vader het toegeven, een "Best dad"-mok vinden ze zeker en vast ook tof.

Follow Grabblr's board Father's Day Gifts on Pinterest.