Rangschik je eigen geschenken!

Al gans het jaar ben je druk bezig met je eigen Grabblr profiel op te vullen met geschenken die je wil. Al die tijd heb je moeten discipline vertonen om dat geschenk dat je écht graag wil niet gewoon zelf te bestellen... Bloed, zweet en tranen heeft het gekost, maar je familie & vrienden hebben nu wel een lijst waaruit ze kunnen kiezen waarmee ze jou een onvervalst plezier mee kunnen doen.

Maar dan is het eindelijk zover. Je verjaardag komt eraan! Voorbereiding is alles en een volgestampt Grabblr profiel helpt je daarin zeker en vast. Dat ene geschenk die er al het langst opstaat - waar je dus waarschijnlijk al het langst naar uitkijkt - staat helemaal onderaan... Dat wil je dus wat meer in de kijker zetten, al is het maar om iedereen duidelijk te maken dat ze alvast niet verder moeten scrollen...

Daarom hebben we ervoor gezorgd dat je zelf je eigen geschenken kan rangschikken. En om het sorteren nóg gemakkelijker te maken hebben we twee verschillende lijst-weergaven voorzien! Allemaal speciaal voor jou!

Op je eigen schenken verschijnt er rechtsboven het icoontje om geschenken te verslepen
Versleep geschenken naar de plaats die je wil

Heb je veel geschenken en wil je een beter overzicht?
Gebruik een compacte lijst om sneller je geschenken te rangschikken

Dan ziet je lijst er zo uit en kan je op dezelfde manier geschenken gaan rangschikken.
Compacte weergave van geschenken om te verslepen

Probeer het nu uit op https://www.grabblr.com