Privacy

Grabblr is nu toch al een tweetal weken in publieke beta en het is de max! We kregen veel positieve feedback en dat motiveert ons om Grabblr een niveautje hoger te tillen.

Terwijl we nog een fulltime job bolwerken, nieuwe features ontwikkelden en onze hond te rusten wensten, hebben we ook nog vooral naar jullie feedback geluisterd. Daaruit kwam één vraag duidelijk naar boven:

"Waarom kan elke Grabblr gebruiker mijn wish list zien?"

Goeie vraag!
We wisten al sinds dag 1 dat we moesten nadenken over privacy. Maar, we wouden eerst en vooral Grabblr zo snel mogelijk ter beschikking stellen van jullie.

Ondertussen bleven privacy instelling wel onze belangrijkste to-do. En vandaag is het zover: we zijn fier dat we deze privacy instellingen aan jullie kunnen voorstellen!

Hoe werkt het?

In jouw persoonlijke instellingen heb je nu de optie op je profiel openbaar te maken voor alle Grabblr gebruikers. Je kan er ook voor kiezen om je profiel gesloten te houden. Dan moeten mensen die je willen volgen eerst jouw goedkeuring krijgen.

Wanneer iemand je wil volgen, zal je een email krijgen met daarin de mogelijkheid om het verzoek goed te keuren of af te keuren.

Wat met gebruikers die me volgen alvorens ik mijn profiel verberg?

Geen paniek, je kan hun profiel bezoeken en ervoor kiezen om een volger te verwijderen. Als hij/zij je dan opnieuw wil volgen moet dat verzoek eerst door jou goedgekeurd worden.