Online Verlanglijstje Maken

Je verjaardag, trouwfeest of instuif komt eraan. Je vrienden zijn alvast uitgenodigd en je weet ongeveer wat je gaat aanbieden als hapje of drankje. De gasten hebben echter maar één vraag: "Heb je al een idee wat je zou willen als cadeau?"

Gelukkig kan je nu via Grabblr jouw online verlanglijstje maken. Jouw vrienden kunnen dan onderling aan elkaar laten weten welk cadeautje zij jou zullen kopen. Zo krijg jij het cadeau dat je wilt en komen er niet twee met hetzelfde aanzetten.

Hoe werkt dat nu?

Stap 1: Maak jouw verlanglijstje aan

Een profiel aanmaken op Grabblr is zowat het eenvoudigste wat je vandaag gaat doen. Je gaat simpelweg naar de 'Registreer'-pagina en maak je profiel via Facebook of manueel aan.

Je komt vervolgens terecht op jouw eigen profiel. Daarop staat aanvankelijk nog niet veel, maar kan jij jouw eigen verlanglijstje maken.
online verlanglijstje maken

Stap 2: Voeg een cadeau toe

Een cadeau kan je toevoegen door manueel alle veldjes in te geven. Het kan gelukkig ook veel vlugger door de 'quick-add'-functie te gebruiken. Daarbij hoef je enkel de link van het product op te geven en doet Grabblr de rest!

Als jij bijvoorbeeld je goede voornemens wil verzekeren door een Fitbit Charge HR rond je pols te hangen, dan kan je deze met de quick add toevoegen aan jouw verlanglijstje.

product toevoegen aan verlanglijstje

Vervolgens zal Grabblr alle informatie van dit product verzamelen. Je kan nog even nagaan of alles klopt en welke foto je wilt gebruiken op je verlanglijst. Druk vervolgens op 'Save' om het product op te slaan.

fitbit verlanglijst

Het product dat je opgegeven hebt, komt nu op jouw verlanglijstje te staan. Het is daardoor klaar om gereserveerd te worden door jouw vrienden. Maar nu moeten ze natuurlijk nog afweten van het bestaan van jouw verlanglijst.

digitaal verlanglijstje

Stap 3: Deel jouw verlanglijst

Heb je alles wat je verlangt toegevoegd aan je verlanglijstje? Dan kan je je vrienden op de hoogte stellen. Dat kan heel eenvoudig via de Share- en Tweet-buttons bovenaan je profiel!

Jouw vrienden krijgen je verlanglijstje te zien en kunnen aangeven wat ze voor jou zullen kopen. Dat kunnen ze doen door een cadeau op jouw verlanglijst te claimen:

cadeau claimen grabblr

Simpel toch? Jeroen weet nog steeds niet wat ik hem ga kopen, maar niemand zal met hetzelfde cadeau aan komen draven. Zij zullen namelijk zien dat het cadeau op jouw verlanglijstje al gereserveerd is:

geclaimed cadeau

Ziezo, in drie stappen zorg je ervoor dat je bij de volgende gelegenheid wél het juiste cadeau krijgt.