Online cadeaubon met TadaBon

We zijn met Grabblr niet de enigen die het leven van geschenken geven eenvoudiger willen maken online! Vandaag belichten we bevriende cadeaubon website TadaBon, met een gelijkaardige missie. Waar Grabblr helpt bij weten wat je nu precies best geeft aan iemand, helpt TadaBon je als het snel moet gaan.

Tadabon logo

Via TadaBon kan je online een cadeaubon kopen van een leuk winkeltje en deze zelf afprinten of rechtstreeks e-mailen naar de ontvanger. Erg 'instant' dus! Een cadeaubon kopen en geven in groep kan ook, waar je met meerdere personen online 'bijlegt' tot de cadeaubon het gewenste bedrag heeft, en hem dan afdrukt.

Het aanbod is vooral gericht op 'leuke adresjes': van die winkels of restaurants waar je graag eens iemand naartoe stuurt. Je kan de winkels ook kijken per stad: vooral Gent en Kortrijk zijn op dit moment al het best vertegenwoordigd.

Specifiek voor de Gentenaren lanceerde TadaBon ook onlangs de Multi Cadeaubon Gent, waar je een cadeaubon kan kopen die geldig is in meer dan 50 leuke Gentse winkeltjes.

Op de cadeautips blog van TadaBon worden verschillende cadeautips gedeeld, en in de spirit van (pun intended) geven, schreef TadaBon ook reeds een blog post over Grabblr, die je hier kan lezen.

Meer info kan je vinden op TadaBon.