De 3 grootste frustraties bij cadeau's geven

Je kent vast die situaties wel waar jij en een paar van je makkers een geschenk willen kopen voor een van je vrienden. Je start met het verzamelen van een geldpotje, je maakt een gok voor een geschenk waarvan je denkt dat je vriend het leuk zal vinden en je doet ontzettend veel moeite om het geld verzameld te krijgen. Vind je dit niet bijzonder frustrerend? Dit zijn de 3 grootste frustraties in de wereld der geschenken.

Welk geschenk moeten we kopen?

Zelfs wanneer je denkt dat je je vrienden door en door kent, kan het uiterst moeilijk zijn het juiste geschenk te vinden. Had je vriend maar een soort wish list waar hij/zij regelmatig geschenken aan toevoegde. Maar zelfs dan nog bestaat de kans dat de lijst niet onderhouden is, of dat sommige geschenken intussen reeds in zijn/haar bezit zijn.

Mijn vrienden zijn slechte betalers!

Jij en je vrienden zijn er eindelijk aan uit. Jullie weten welk geschenk het wordt. Het enige wat jullie nog rest is het inzamelen van geld, niet waar? Ja! Maar, helaas is die ene vriend bijzonder slecht in het regelen van zijn/haar geldzaakjes. Je moet blijven aandringen om een bijdrage en je schiet uiteindelijk zelf het geld voor. Geld dat je misschien nooit meer terug ziet. Wat moet je dan? Je beslist wellicht om in de toekomst nooit meer verantwoordelijk te zijn voor het inzamelen van het geld voor het geschenk van één van je vrienden. Tot je volgende maand opnieuw in de val getrapt bent, want je bent tenslotte zo'n goede vriend, oouuh.

Het word je teveel!

Oké, alles is geregeld. Het geld is beschikbaar en we weten welk geschenk we willen gaan halen. Nu, de vraag blijft, wie zal het geschenk gaan kopen? Wie heeft geen van bovenstaande taakjes moeten vervullen en heeft dus wellicht wel wat tijd om het geschenk te gaan kopen? Niemand? Echt, niemand? Balen! Je staat er alleen voor, je vrienden verwachten dat je de klus afwerkt. Aargh! Waarom altijd ik?!

Wat nu gedaan?

Wel, wij zijn er om je te helpen. Wij ontwikkelen een applicatie die alles voor jou zal regelen. Je vriend onderhoudt zijn/haar wish list. Jullie kunnen als vriendengroep gewoon het geschenk afvinken dat jullie zullen kopen en het geld verzamelen wordt ook door de applicatie in goeie banen geleid. Handig, niet? Probeer het op http://grabblr.com